İki gündür Trabzon'u uyarıyorlar

Yapılan son değerlendirmelere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olması beklenmezken; öğle saatlerinde Trabzon ve Rize ile Van'ın doğu ilçelerinin, gece saatlerinde İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova ve Kırklareli çevrelerinin kısa süreli ve ye

İki gündür Trabzon'u uyarıyorlar
Yapılan son değerlendirmelere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olması beklenmezken; öğle saatlerinde Trabzon ve Rize ile Van'ın doğu ilçelerinin, gece saatlerinde İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova ve Kırklareli çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Öğle saatlerinde Trabzon ve Rize ile Van'ın doğu ilçelerinin, gece saatlerinde İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova ve Kırklareli çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın ise, genellikle kuzey, Akdeniz kıyıları ile zamanla Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında batı ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kıyı Ege'de yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.
 
BAZI İLLERDEKİ HAVA SICAKLIKLARI
 
Ankara: Az bulutlu ve açık 32
İstanbul: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, gece saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak 28
İzmir: Az bulutlu ve açık 33
Adana: Az bulutlu ve açık 34
Antalya: Az bulutlu ve açık 38
Samsun: Parçalı ve az bulutlu 26
Trabzon: Parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı 25
Erzurum: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 28
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 40 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel