İhsan Koz'dan anlamlı yardım

Trabzon’un en etkin eğitim kurumlarından birisi olan Beşirli Prof. Dr. İhsan Koz İlköğretim Okulu Aile Birliği Başkanı Hülya Çeliktürk’ün başarılı çalışmaları sonucu yeni bir projeye daha imza attı.Yaptığı etkin çalışmalarla öğrenci, öğretmen ve velilerin

İhsan Koz'dan anlamlı yardım

Trabzon’un en etkin eğitim kurumlarından birisi olan Beşirli Prof. Dr. İhsan Koz İlköğretim Okulu Aile Birliği Başkanı Hülya Çeliktürk’ün başarılı çalışmaları sonucu yeni bir projeye daha imza attı.

Yaptığı etkin çalışmalarla öğrenci, öğretmen ve velilerin takdirini toplayan Çeliktürk, öğrenci, öğretmen ve veli üçgenini çok iyi bir şekilde yakalayarak, birlikte başarılı çalışmalara imza atıklarını ifade etti.

450.20120216121133.jpg

Bir kaç ay önce başlattıklarız Gönül Köprüsü projesi kapsamında velilerin desteğiyle topladıkları yardımları, Çayırbağı Doğankaya İlköğretim Okulu'na ulaştırdıklarını kaydeden Çeliktürk, “Soğuk havaya ve ulaşım zorluğuna rağmen Doğankaya’ya ulaştık.

Orada bizi çok sıcak karşıladılar. Topladığımız yardımları okuldaki öğrencilere ulaştırmanın heyecanını yaşarken, yavruların yüzlerindeki mutluluğu görmek bizi çok memnun etti” dedi.

Aile Birliği Başkanı Hülya Çeliktürk, yardımlardan dolayı Prof. Dr. İhsan Koz İlköğretim Okulu öğrenci ve velilerine de şükranlarını sunarken, Doğankaya İlköğretim Okulu Müdürü  Alaattin Bekar’a sıcak karşılamasından dolayı bizleri çok sıcak bir ortamda ağırlamasından dolayı teşekkürlerini iletti.

4500.20120216121144.jpg

Okul Aile Birliği Başkanı Hülya Çeliktürk’ün öncülüğünde başlatılan kampanyaya Okul Müdürü Hasan Uzun müdür yardımcısı Eşref Uzuntaş öğretmenler Selim Bulut , Gülnaz Marabaoğlu ve adnan ÖZMEN , ile üyeler Gonca Karabacak, Tuğba Şen, Aysun Turupçu, Kadriye Bilen ve Şakir Yılmaz’la katıldılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler