"İhaleye fesat" iddiasına 10 gözaltı!

Samsun’un Bafra ilçesinde çeşitli ihalelerde usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla 10 şüpheli gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, bu sabah saat 06.30 sıralarında Samsun Emniyet Müdürlüğü Mali Büro ekipleri ve Bafra Asayiş Büro Amirliği ekiplerince ortaklaşa

"İhaleye fesat" iddiasına 10 gözaltı!

Samsun’un Bafra ilçesinde çeşitli ihalelerde usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla 10 şüpheli gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, bu sabah saat 06.30 sıralarında Samsun Emniyet Müdürlüğü Mali Büro ekipleri ve Bafra Asayiş Büro Amirliği ekiplerince ortaklaşa operasyon düzenlendi. Operasyonda, Bafra Belediyesi’nin açtığı bazı ihalelere fesat karıştırdıkları iddiasıyla toplam 10 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin evlerinde ve iş yerlerinde yapılan aralamalarda 50 gram esrar maddesi, 65 adet 9 milimetre çaplı tabanca fişeği ile çok sayıda ihalelerle ilgili evrak ele geçirildi.
Samsun Emniyet Müdürlüğü Mali Şube Büro Ekipleri ve Bafra Asayiş Şube Büro Amirliği’nce başlatılan tahkikat çok yönlü olarak devam ediyor. Gözaltına alınan şüphelilerin Bafra Emniyet Müdürlüğü’nde sorguları devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler