İhale Altunbaş'a kaldı

 Trabzon’da Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) üye krizi gitgide derinleşirken CHP’li üyelerin Ak Parti üyesi  çıkmasının peşi sıra CHP Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kaya’nın açıklamaları AK Partide derin çatlaklara neden oldu.Ak Parti Merkez İlçe başkanı  Teme

İhale Altunbaş'a kaldı

 Trabzon’da Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) üye krizi gitgide derinleşirken CHP’li üyelerin Ak Parti üyesi  çıkmasının peşi sıra CHP Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kaya’nın açıklamaları AK Partide derin çatlaklara neden oldu.

Ak Parti Merkez İlçe başkanı  Temel Altunbaş’a  sahte üyeler konusunda yüklenen muhalefetin yanı sıra kendi partisinden de baskı geldiği öğrenildi. AK Parti’de bir süre önce üyelerdeki artışlar ile ilgili açıklamayı ise Merkez İlçe Başkanı Altunbaş’ın değil İl Başkanı Günnar’ın yaptığı ortaya çıktı.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, 18 Eylül 2012 Salı günü  yaptığı açıklamada AK Parti’nin Trabzon’da kayıtlı üye sayısı 83 bin kişiye ulaştığını ve bununda Trabzon için bir rekor olduğunu  söyleyerek  partililerden açıklama aldı.

Trabzon 83 bin üye sayısına ulaştıklarını ifade eden Günnar “ Bu rakam Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın parti teşkilatları için koyduğu toplam seçmen sayısının yüzde 15’inin üye yapılması hedefini geçen bir oranı gösteriyor.

18 Eylül itibarıyla Trabzon’da üye sayısının 83 bine ulaştı. 100 bine çıkması bekleniyor.”şeklinde konuşmuştu.

Günnar’ın ortaya çıkan sahte üyeler konusunda sessizliğe gömülmesi ve sorumluluğu sadece Merkez İlçeye ihale etmesi garip bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel