İftarı vatandaşın evinde açtılar!

Ramazan ayında farklı bir uygulamaya imza atan Beylikdüzü Belediyesi, oluşturduğu gönüllü ekipleriyle iftar vakti hane ziyaretlerinde bulunarak hem vatandaşı dinliyor, hem de onlarla birlikte iftar açıyor.Hedeflerinin 1000 aileyle iftar açmak olduğunu kay

İftarı vatandaşın evinde açtılar!

Ramazan ayında farklı bir uygulamaya imza atan Beylikdüzü Belediyesi, oluşturduğu gönüllü ekipleriyle iftar vakti hane ziyaretlerinde bulunarak hem vatandaşı dinliyor, hem de onlarla birlikte iftar açıyor.

Hedeflerinin 1000 aileyle iftar açmak olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Bütün hemşehrilerime komşularının kapısını çalıp, sofralarını paylaşmayı tavsiye ediyorum” dedi.

Beylikdüzü Belediyesi, Ramazan ayına özel, anlamlı bir uygulamayı hayata geçirdi. “Beylikdüzü Belediyesi Gönüllüleri” adını verdikleri ekipleriyle birlikte iftar vakti vatandaşın evine misafir olan belediye ekipleri, ziyaretler ile hem vatandaşın derdini dinliyor hem de onlarla birlikte iftarlarını açıyor. Gönüllü ekibin içerisinde, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu başta olmak üzere meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri, başkan danışmanları, gönüllü personel ve vatandaşlar yer alıyor.

RAMAZAN'IN RUHU PAYLAŞMAKTA!

Amaçlarının Ramazan’ın ruhunu vatandaşlarla birlikte paylaşmak olduğunu vurgulayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Ramazan boyunca 1000 haneyi ziyaret edeceğiz. Ayrıca toplamda 45 bin kişilik sıcak yemeği ihtiyaç sahiplerine, hasta ve yaşlı kimselere her iftar vakti ulaştıracağız. İnşallah, Kadir Gecesi’nde de 10 bin kişilik bir iftar sofrasında vatandaşımızla iftarımızı açacağız” diye konuştu. 

VATANDAŞIMIZIN EVİ OLMAYA ÇALIŞIYORUZ!

6 binin üzerinde kumanyayı da ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarının bilgisini veren Belediye Başkanı İmamoğlu, “Beylikdüzü’nde Ramazan’ı çok sıcak ve samimi bir ortamda yaşıyoruz.  Vatandaşımızın bir nevi evi olmaya çalışıyoruz. Tespit edilen bütün yurttaşlarımıza bu yardım elinin ulaşmasını sağlıyoruz” şeklinde konuştu.

Vatandaşın sofrasını paylaşmasının çok önemli olduğunun altını çizen İmamoğlu, “Bütün hemşehrilerime şunu tavsiye ediyorum; Lütfen, komşularının kapılarını çalsınlar, sofralarını paylaşsınlar. Paylaşmak çok değerli” mesajını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler