İdris Altuntaş'ın yeni görev yeri Rize

Gümüşhane Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü iken Rize Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'ne atanan İdris Altuntaş için veda töreni düzenlendi.     Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen törene, Vali Yusuf Mayda, Garnizon Komutanı Albay Serhat Önde

İdris Altuntaş'ın yeni görev yeri  Rize

Gümüşhane Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü iken Rize Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'ne atanan İdris Altuntaş için veda töreni düzenlendi.     

Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen törene, Vali Yusuf Mayda, Garnizon Komutanı Albay Serhat Önder, Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Vali Yardımcısı Armağan Önal, Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı İsmail Akçay, siyasi parti temsilcileri ve kurum müdürleri katıldı. 
     
Törende konuşan Vali Mayda, ayrılıkların üzücü olduğunu belirterek, ''Belli bir çalışma düzenine ve ortama alışıyorsunuz, daha sonra ayrılıyorsunuz. Her gittiğiniz yerde dostlarınız olur. Bu ciddi bir kazanımdır. Bu beşeri bir sermayedir'' dedi. 
     
Altuntaş'ın Gümüşhane'de güzel hizmetler yaptığını ifade eden Vali Mayda, ''Kendisi sıradan bir ile gitmiyor. İnşallah güzel hizmetler yapacak ve nasip olursa kendisini Ankara'da üst görevlerde göreceğiz. Kendisine başarılar diliyorum'' diye konuştu. 
     
Altuntaş ise Gümüşhane'de 10 yıl görev yaptığını kaydederek, ''Bu zaman zarfı içerisinde bazı eksikliklerimiz, yanlışlıklarımız olmuştur. İçimde bir burukluk var. Şimdiye kadar böyle bir ayrılığı düşünmemiştim. Ömür boyu burada kalacağımı düşünüyordum, ama bir rüzgar bizi o tarafa estirdi. Ben bir Gümüşhaneli olarak gideceğim ve ilimizi temsilen orada çalışmalarımı yapacağım. İnşallah muvaffak olacağım'' dedi. 
     
Belediye Başkanı Canlı ve TSO Başkanı Akçay da Altuntaş'a yeni görevinde başarılar diledi. 
     
Konuşmaların ardından Vali Mayda ve Belediye Başkanı Canlı, Altuntaş'a plaket verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler