İçişleri Bakanı Şahin Ordu'da

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, bir takım temaslarda bulunmak ve ziyaretler için geldiği memleketi Ordu’ya ilk olarak AK Parti Ordu eski Milletvekili Eyüp Fatsa’nın yakınlarının cenaze törenine katıldı. Ankara’dan Ordu’nun Kumru ilçesine Emniyet Genel M

İçişleri Bakanı Şahin Ordu'da

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, bir takım temaslarda bulunmak ve ziyaretler için geldiği memleketi Ordu’ya ilk olarak AK Parti Ordu eski Milletvekili Eyüp Fatsa’nın yakınlarının cenaze törenine katıldı. 

Ankara’dan Ordu’nun Kumru ilçesine Emniyet Genel Müdürlüğü’ne ait skorsky tipi helikopterle gelen Bakan Şahin, geçen günlerde Karabük’te trafik kazası geçiren AK Parti Ordu eski Milletvekili Eyüp Fatsa’nın yakın akrabaları olan İzzet Bayraklı (46), İlyas Kuru (40), Ayhan Arguç (40) ve Safiye Arguç’un (17) cenaze törenlerine katıldı.

Cenazeler, Kumru ilçesindeki Eski Çok Değirmen Köyü Camisi’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Eski Çok Değirmen Köyü aile kabristanlığında toprağa verildi.

Cenazeye İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Ordu Valisi Orhan Düzgün, Ordu AK Parti Ordu Milletvekilleri Fatih Han Ünal ve İhsan Şener, Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun ve çok sayıda sevenleri katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler