İçeriksiz bir dava ve yayın yasağı

Trabzon Emniyet Müdürlüğü tarafından yerel basına gönderilen Beyoğlu 4. Sulh Ceza Mahkemesinin yayın yasağı kararında, dava içeriği ve şahıs isimlerinin bulunmaması kafaları karıştırdı.. Trabzon Emniyet Müdürlüğü tarafından yerel basına gönderilen Beyoğlu

İçeriksiz bir dava ve yayın yasağı

Trabzon Emniyet Müdürlüğü tarafından yerel basına gönderilen Beyoğlu 4. Sulh Ceza Mahkemesinin yayın yasağı kararında, dava içeriği ve şahıs isimlerinin bulunmaması kafaları karıştırdı..

 

Trabzon Emniyet Müdürlüğü tarafından yerel basına gönderilen Beyoğlu 4. Sulh Ceza Mahkemesinin yayın yasağı kararında, dava içeriği ve şahıs isimlerinin bulunmaması kafaları karıştırdı. Beyoğlu 4. Sulh Ceza Mahkemesi, insan öldürme suçu davası nedeniyle Gazete, Televizyon ve radyolara yayın yasağı getirilmesi kararını aldı.

 

Trabzon Emniyet Müdürlüğü’ne de gönderilen yayın yasağı kararı yerel gazetelere, Televizyonlara ve İnternet haber sitelerine  dağıtıldı.

 

Daha öncede bir çok dava hakkında yayın yasağı kararı alan yerel gazetelere bugün gelen kararda, dava içeriği, davalı ya da davacı ismi bulunmamakta . Ne olduğu belli olmayan içeriksiz bir dava hakkında yayın yasağı getirilmesinin tam bir komedi olduğunu belirten gazeteciler, karar yazısı karşısında ne yapacaklarını şaşırdıklarını belirttiler.

mahkeme_yazisi.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel