Huzurevi'nde yeni yıl kutlaması

Samsun’un Havza İlçe Havza Kaymakamlığı’nca Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde yılbaşı eğlencesi düzenlendi.  Eğlence programına Havza Garnizon Komutanı Yüzbaşı Adem Tol, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Aile ve Sosyal Politikalar Samsun İl Müdürü M

Huzurevi'nde yeni yıl kutlaması
Samsun’un Havza İlçe Havza Kaymakamlığı’nca Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde yılbaşı eğlencesi düzenlendi. 
 
Eğlence programına Havza Garnizon Komutanı Yüzbaşı Adem Tol, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Aile ve Sosyal Politikalar Samsun İl Müdürü Murat Yıldırım, Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Nusrat Yılmaz, daire amirleri, sivil toplum kuruluş ve temsilcileri, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Havza Meslek Yüksekokulu öğrencileri, vatandaşlar ve huzurevi sakinleri katıldı.
 
Gecede Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Nusrat Yılmaz, açılış konuşması yaparak, “Yeni yılda huzurevimizin sakinleri ile paylaştığınız için tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, “Huzurevimiz havzamızın gururu olmuştur. Herkesin yeni yılını kutlar, 2014 yılının ülkemize, Havzamıza ve sizlere hayırlar getirmesini dilerim” diye konuştu.
 
Aile ve Sosyal Politikalar Samsun İl Müdürü Murat Yıldırım ise, “Bizler için yaşlılarımız ve engellilerimiz rahmet kaynağıdır. Öyle bakıyoruz meseleye. Bura ve burası gibi kurumlarda yapılan hizmetler, çalışanlar, yaşlı ve engellilerimize devletin bir lütfü değil, devletin size karşı olan görevidir. Bizler yaşlı ve engellilerimizden sadece dualarını bekliyoruz. Elimizden geldiği kadar yaşlı ve engellilerimiz için çalışıyoruz. Keşke daha iyisini yapabilsek. 2014 vatanımıza milletimize ve bizlere hayırlar getirsin” şeklinde konuştu.
 
Konuşmaların ardından protokol ve huzurevi sakinlerince yeni yıl pastası kesildi. Daha sonra mahalli sanatçılar eşliğinde huzurevi sakinleri ve katılımcılar hep beraber doyasıya eğlendiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel