Huzurevi sakinleriyle buluştular

 Akçaabat’ın sevilen simalarından Ali Kalaycı, Ertuğrul Güven, Hayriye Dikmen ve eşi Nejat Süha Dikmen her yıl farklı etkinliklerle huzur evi sakinlerini ağırlama geleneğini sürdürüyorlar.  Trabzon Huzurevi sakinlerini Akçaabat Körfez Köfte salonunda ağır

Huzurevi sakinleriyle buluştular

 

Akçaabat’ın sevilen simalarından Ali Kalaycı, Ertuğrul Güven, Hayriye Dikmen ve eşi Nejat Süha Dikmen her yıl farklı etkinliklerle huzur evi sakinlerini ağırlama geleneğini sürdürüyorlar. 
 
Trabzon Huzurevi sakinlerini Akçaabat Körfez Köfte salonunda ağırlayan ekibe bu yıl yardımcı ekipte katıldı. KTÜ Fatih Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği 3. sınıf öğrencilerinden bir gurup “topluma hizmet ödevlerini” huzurevi sakinleri ağırlayarak yapmak istediler.
 
Şevket Kör, Özlem Karabulut, Asiye Gündüz, Sevda Gümrükçü, Yeşim Gözcü ve Neslihan Karabalta gecenin sonuna kadar huzurevi sakinleriyle dertleşip hizmet ettiler.
 
Akçaabat’ta gerçekleştirilen organizasyona müzikte Hüseyin Serdar Birinci Taner Karaağaçlı ve Alp Eren Kalaycı eşlik etti.
 
Sosyal bilgiler öğretmenliği 3. sınıf öğrencileri adına bu imkânı kendilerine sunan değerli büyüklerine teşekkür eden Şevket Kör gecenin mimarları adına çiçeği Hayriye Dikmen’e tüm huzurevi sakinleri adına takdim etti.
 
Gecede konuşma yapan Huzurevi Müdürü Muhammed Durmuş Ali Kalaycı’ya yaptığı bu güzel organizasyonlardan dolayı teşekkür ederek artık huzurevinde Ali Baba olarak tanındığını ifade etti.
 
Gece Huzurevi sakinlerinin sohbetlerini dinleyerek son buldu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler