Hulki Cevizoğlu Trabzon’da yer bulamadı

Ulusal Kanal’da siyaset programı yapan Vatan Partisi Milletvekili adayı gazeteci yazar Hulki Cevizoğlu, Vatan Partisi Trabzon, Ordu, Giresun, Samsun, Rize, Artvin Milletvekili adayları ile televizyon programı yapmak istedi.Televizyon programı için Trabzon

Hulki Cevizoğlu Trabzon’da yer bulamadı

Ulusal Kanal’da siyaset programı yapan Vatan Partisi Milletvekili adayı gazeteci yazar Hulki Cevizoğlu, Vatan Partisi Trabzon, Ordu, Giresun, Samsun, Rize, Artvin Milletvekili adayları ile televizyon programı yapmak istedi.Televizyon programı için Trabzon’da yer arandı fakat bulunamadı.

Trabzon’un Vatan Partisi Milletvekili adayı Hasan Fehmi Hızal programın yapılması için bazı temaslarda bulunduklarını ama olumsuz yanıt aldıklarını söyledi. Bunun üzerine salonlarda programlar olduğu gerekçe gösterilmesi sonrası programın Trabzon ayağı iptal edildi.

Programın Samsun’da yapılacağını söyleyen Milletvekili adayı Hızal, “Koca Trabzon’da küçük küçük bahanelerle bize yer verilmedi. 300-400 kişilik bir salon aradık. Hamamizaden üniversiteye kadar uğraştık çalmadığımız kapı kalmadı ama karşımıza hep bahaneyle çıkıldı. Bu anti demokratik tutum Trabzon’a yakışmıyor. Bu seçim ne kadar demokratik olacak? Endişelerimiz var” şeklinde iddialarda bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel