Horon halkası ve bu kez Uzungöl’de kurulacak

Kurulduğu tarihten bu yana Trabzon’da güzel hizmetlere imza atan ve renkli organizasyonlarla farkını ortaya koyan Trabzon Artvinliler Derneği hemşerileriyle bu kez piknikte bir araya gelecek.17 MAYIS’TA ARTVİN UZUNGÖL’E AKACAKArtvin’in tanıtımı noktasında

Horon halkası ve bu kez Uzungöl’de kurulacak

Kurulduğu tarihten bu yana Trabzon’da güzel hizmetlere imza atan ve renkli organizasyonlarla farkını ortaya koyan Trabzon Artvinliler Derneği hemşerileriyle bu kez piknikte bir araya gelecek.

17 MAYIS’TA ARTVİN UZUNGÖL’E AKACAK

Artvin’in tanıtımı noktasında büyük bir çaba harcayan göreve başladığı günden bu yana turizm konusunda hassasiyet gösteren Artvin Valisi Kemal Cirit öncülüğünde Trabzon’da Artvin buluşması gerçekleşecek. 17 Mayıs’ta yapılacak buluşmaya Artvin’den ve Trabzon’dan çok sayıda katılım gerçekleşmesi bekleniyor. Yaklaşık 500 Artvinli Uzungöl’de hem piknik yapacak, hem de horon halkası oluşturup halay çekecek.

TURİZM NOKTASINDA İŞBİRLİĞİ ŞART

”Bölgemizin güzellikleri ülkemizin önemli bir değeridir. Trabzon şehri bizim için önemlidir. Her alanda olduğu gibi turizm noktasında da ortak paydalarımız var. Artvin’den insanlar Uzungöl’ü görsün Trabzon’dan da insanlar gelsin Karagöl’ümüzü görsün. Önce kendi içimizde güzelliklerimizi yaşamasını bilelim” diyen Artvin Valisi Kemal Cirit Turizm konusunda işbirliği şart şeklinde konuştu. Trabzon Artvinliler Derneği nede teşekkür eden Vali Cirit 17 Mayıs Cumartesi günü bütün Artvinli ve Trabzonluları Uzungöl’e davet etti.

SEVGİ KÖPRÜSÜ KURDUK

Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi’de yaptığı açıklamada Trabzon-Artvin arasında sevgi köprüsü kurduklarını ve köprünün ayakta kalması içinde mücadele edeceklerini belirterek “Aynı tavanın balıklarıyız. Karadeniz insanı bir birinin kültürünü tanımalı, doğal güzelliklerini bilmeli, ziyaret etmeli. Bu güzel ve anlamlı buluşmaya öncülük eden Sayın Artvin Valimiz Kemal Cirit’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

Uzungöl deki Artvin buluşmasına Of Kaymakamı Eren Arslan’da ev sahipliği yapacak isimler arasında. Artvin’li  Eren Arslan Uzungöl buluşmasının ardından bu kez doğal güzelliği ile göz kamaştıran Şavşat ilçesindeki Karagöl’e Trabzon’dan  bir organizasyon yapmayı hedefliyoruz dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler