Hopa'dan 400 çocuk Trabzon'a geldi

Televizyon dizisi 'Benim İçin Üzülme'nin oyuncusu Tansel Öngel, 400 çocuğu Trabzon’da tiyatroyla buluşturdu.Dizi çekimleri nedeniyle uzun süredir Artvin'in Hopa ilçesinde bulunan dizi oyuncuları Tansel Öngel ve Timur Ölkebaş, ilçeden yaklaşık 400 çocuğu o

Hopa'dan 400 çocuk Trabzon'a geldi

Televizyon dizisi 'Benim İçin Üzülme'nin oyuncusu Tansel Öngel, 400 çocuğu Trabzon’da tiyatroyla buluşturdu.

Dizi çekimleri nedeniyle uzun süredir Artvin'in Hopa ilçesinde bulunan dizi oyuncuları Tansel Öngel ve Timur Ölkebaş, ilçeden yaklaşık 400 çocuğu otobüslerle Trabzon'a götürerek, onlarla birlikte Trabzon Devlet Tiyatrosu'nda sahnelenen 'Sokağa Çıkma Yasağı’ adlı oyunu izledi. Hopalı çocuklar, oyun öncesi sanatçı Öngel’le birlikte fotoğraf çektirdi.

Karadeniz'deki tüm çocukları, tiyatroyla buluşturmayı amaçladığını belirten Tansel Öngel, “Hayatında hiç tiyatro görmemiş çocuklarla Hopa’dan Trabzon Devlet Tiyatrosu’na geldik. Karadeniz'deki tüm çocukları, tiyatroyla buluşturmak istiyorum. Herkesin tiyatro izlemeye hakkı vardır. Herkesi sanat ve tiyatroyla kucaklaştırmak istiyoruz. İş adamlarıyla konuşuyoruz. Umarım Hopa'ya bir sinema ve tiyatro salonu  kazandıracağız. Çocukların en kuzeyde olma şansızlığını şansa dönüştüreceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler