Hopa'daki polis Ankara'ya gidiyor

Artvin'in Hopa ilçesinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konvoyuna yapılan taşlı saldırıda yaralanan ve Rize Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan polis memuru Servet Erkan, Ankara'ya sevk edildi.Rize'deki tedav

Hopa'daki polis Ankara'ya gidiyor

Artvin'in Hopa ilçesinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konvoyuna yapılan taşlı saldırıda yaralanan ve Rize Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan polis memuru Servet Erkan, Ankara'ya sevk edildi.

Rize'deki tedavisi tamamlanan Erkan'ın isteği üzerine, ailesinin yaşadığı Ankara'ya gönderilmesi ve tedavisine burada devam edilmesine karar verildi.

Erkan, bu sabah ambulansla hastaneden alındıktan sonra Rize Limanı'ndan ambulans helikopterle Trabzon'a gönderildi. Erkan, Trabzon Havalaalanından da ambulans uçakla Ankara'ya gönderildi.

Erkan'ın tedavisine Ankara'da Gülhane Askeri Tıp Akademisinde (GATA) devam edileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel