Hopa'da sahte 30 bin dolar yakalandı

Haber61 – Haber Servisi – Artvin’in Hopa İlçesinde polis ekipleri yapmış oldukları çalışama da piyasaya sürülmek üzere hazırlanmış 30 bin Dolar ele geçirdi. Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü (KOM) Hopa gurup Amirliği, Sarp Sınır kapısına giden

Hopa'da sahte 30 bin dolar yakalandı
Haber61 – Haber Servisi – Artvin’in Hopa İlçesinde polis ekipleri yapmış oldukları çalışama da piyasaya sürülmek üzere hazırlanmış 30 bin Dolar ele geçirdi. Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü (KOM) Hopa gurup Amirliği, Sarp Sınır kapısına giden uluslararası transit yolda dün yapmış olduğu çalışmada hareketlerinden şüphelendiği 35 yaşındaki N.E, isimli şahsı izlemeye aldı.
 
Şahsın elinde siyah bir poşet ise dikkat çekiyordu. KOM ekipleri savcılığında vermiş olduğu izin ile N.E’yi durdu. Poşet içerisinde 30 Bin ABD dolar çıktı. Ekipler, paraları incelediğinde ise sahte olduğunu tespit etti. Emniyete getirilen N.E, hakkında TCK’nın 197’inci maddesi gereği Memlekette veya yabancı ülkelerde kanunen tedavülde bulunan parayı, sahte olarak üreterek, ülkeye sokmaktan işlem yapıldı. Olayla alakalı inceleme devam ediyor.
 
Uzmanlar ise Bölgede sahte dolar uyarsında bulundu. 
 
Haber : Şükrü Üçüncü
20150513_220516-001.jpg
20150513_220734.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel