Hopa'da otel baskını 1 ölü 3 yaralı!

Artvin’in Hopa ilçesinde bir otelde çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Hopa ilçesinde dün gece bir otele gelen 3 müşterinin taleplerine onay vermeyen güvenlik görevlilerinin tavrı 3 genç müşteriyi kızdır

Hopa'da otel baskını 1 ölü 3 yaralı!
Artvin’in Hopa ilçesinde bir otelde çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. 
Edinilen bilgiye göre, Hopa ilçesinde dün gece bir otele gelen 3 müşterinin taleplerine onay vermeyen güvenlik görevlilerinin tavrı 3 genç müşteriyi kızdırdı.
 
Müşteriler ile otel görevlileri arasındaki sözlü tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada otel görevlisi bıçakla yaralanırken, kavganın büyümesi üzerine otelin güvenlik görevlisi silahını kullandı.
 
Güvenlik görevlisinin silahından çıkan kurşunlardan Selim Pehlivan (22) hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı. Olay yerinde hayatını kaybeden Selih Pehlivan’ın cenazesi Hopa Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, ayaklarından yaralanan iki kişi ile bıçaklanan otel görevlisi Hopa Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
 
Olay sonrası silahla vurularak ölen gencin yakınları ve arkadaşlarından oluşan yaklaşık 70 kişilik grup olayın yaşandığı oteli bastı. Otelde önüne çıkan her şeyi kırıp döken gruba polis müdahalede zorlandı. Olaylar sabah saatlerinde sakinleştirilirken, otelde maddi hasar oluştu. Hopa Cumhuriyet Savcılığı tarafından konuyla ilişkin soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler