Hopa'da kaza: 5 yaralı

Alınan bilgiye göre, Hopa-Kemalpaşa karayolunun Kemalpaşa beldesi girişinde yapımı devam eden tünel mevkisinde, Hopa'dan Sarp Sınır Kapısı yönüne gitmekte olan sürücüsü henüz belirlenemeyen 19 LP 775 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen sürücüsü belirl

Hopa'da kaza: 5 yaralı

Alınan bilgiye göre, Hopa-Kemalpaşa karayolunun Kemalpaşa beldesi girişinde yapımı devam eden tünel mevkisinde, Hopa'dan Sarp Sınır Kapısı yönüne gitmekte olan sürücüsü henüz belirlenemeyen 19 LP 775 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen sürücüsü belirlenemeyen 61 EA 699 plakalı otomobil çarpıştı.

 

Kazada yaralanan Murat (30) ve Selda Özdemir (25), Aysun Aydın (22), Caner Köseoğlu (27) ile kimliği henüz öğrenilemeyen bir kişi, Hopa Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

Yaralılardan Murat ve Selda Özdemir ile Aysun Aydın, buradaki ilk müdahalenin ardından Rize 82. Yıl Devlet Hastanesine sevk edildi.

 

Kaza nedeniyle Hopa-Kemalpaşa karayolu bir süre ulaşıma kapalı kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel