Hopa'da feci kaza: 1 ölü

Artvin'in Hopa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir kişi hayatını kaybetti. Gürcistan'ın Tiflis kentine giderek burada berber dükkanı açan Hasan Özkan (30), ailesini ziyarete geldiği sırada kendi kullandığı araçla Sarp'tan Hopa'ya gelirken senkıy

Hopa'da feci kaza: 1 ölü

Artvin'in Hopa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir kişi hayatını kaybetti. 

Gürcistan'ın Tiflis kentine giderek burada berber dükkanı açan Hasan Özkan (30), ailesini ziyarete geldiği sırada kendi kullandığı araçla Sarp'tan Hopa'ya gelirken senkıyı mevkiinde bir anda aracın kontrolünü kaybederek deniz tarafındaki taşların üzerine aracıyla yuvarlandı.

Kaza yerine gelen 112 sağlık ekipleri, araç içinde sıkışan Hasan
Özkan'ın hayatını kaybettiğini söyledi. Özkan'ın cesedi Hopa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öte yandan Hasan Özkan'ın arkadaşları, Karayolları'na tepki göstererek Karadeniz Sahil Yolunun Hopa-Sarp arasındaki birçok mevkiine deniz kenarına koruyucu bariyerler yapıldı ama en tehlikeli bölüm olan Esenkıyı-Hopa arasındaki bu bölüme ne hikmetse bariyerleri yerleştirmediler. O bariyerler bu kısma acil olarak konmalıydı, çünkü kazaya ve kaza sonrası hayati tehlikeye en müsait yer burasıdır. Bu bariyerler burada olsaydı Hasan ölmezdi" dediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel