Hırsızlar soygunda yangın çıkarttı

Edinilen bilgiye göre, olay günün ilk saatlerinde Atatürk Caddesi üzerindeki 5 katlı bir mağazanın 5. katında meydana gelen yangın ile fark edildi. Binanın 5. katında çıkan yangın vatandaşlar tarafından fark edilerek itfaiye ve polis ekiplerine bildirildi

Hırsızlar soygunda yangın çıkarttı

Edinilen bilgiye göre, olay günün ilk saatlerinde Atatürk Caddesi üzerindeki 5 katlı bir mağazanın 5. katında meydana gelen yangın ile fark edildi. Binanın 5. katında çıkan yangın vatandaşlar tarafından fark edilerek itfaiye ve polis ekiplerine bildirildi. Yangın söndürülürken olay yerinde yapılan incelemede ilginç bir durumla karşılaşıldı. Polis tarafından yapılan incelemede yangın çıkan katta bulunan içi para dolu çelik kasanın oksijen kaynağı ile kesilmeye çalışıldığı belirlendi. Binaya çatıdan girdiği tahmin edilen kişi yada kişilerin çelik kasayı oksijen kaynağı ile olay yerinde kesmek isterken yangına sebep oldukları ve yangının başlaması ile olay yerini terk ettikleri anlaşıldı. Kasa hırsızlarının bitişikte bulunan iş yerine de girerek kasayı zorladıkları tespit edildi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel