Hırsızın yaptığına bak! Bir bu kalmıştı...

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde tarihi Kale Camisi’nin minber kapıları çalındı.Edinilen bilgiye göre, sabah namazından sonra kimliği belirlenemeyen 2 kişi tarafından Kale Camisi’nin minber kapıları çalındı. Camiinin kamera kayıtlarından eldiven ve kar mask

Hırsızın yaptığına bak! Bir bu kalmıştı...

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde tarihi Kale Camisi’nin minber kapıları çalındı.

Edinilen bilgiye göre, sabah namazından sonra kimliği belirlenemeyen 2 kişi tarafından Kale Camisi’nin minber kapıları çalındı. Camiinin kamera kayıtlarından eldiven ve kar maskesi kullandıkları ve iki kişi olduğu belirlenen hırsızlar, Köprülü Mehmet Paşa’nın eşi Ayşe Hanım’ın 1659 yılında yaptırdığı caminin orijinal olduğu tahmin edilen minber kapılarını çuvala koyarak götürdüler.

Kamera kayıtlarında, içeriye bir kişinin girerek hırsızlığı yaparken, diğer kişinin cami önünde gözcülük yaptığı belirlendi. Çarşamba günü çalınan minber kapılarının yerinde olmadığı ise Perşembe sabahı cami imamı tarafından fark edildi.

Savcılığa intikal eden olayla ilgili olarak çok yönlü soruşturma başlatıldığı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel