Hipodromda seyisin bıçakladığı antrenör öldü

Bursa'da, kavga ettiği seyis tarafından bıçakla yaralandığı ileri sürülen at antrenörü, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. İddiaya göre, bir dönem jokeylik de yapan at antrenörü 49 yaşındaki Rüstem Aydın ile seyis A.U. arasında Bursa Hipodromu'nda

Hipodromda seyisin bıçakladığı antrenör öldü
Bursa'da, kavga ettiği seyis tarafından bıçakla yaralandığı ileri sürülen at antrenörü, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
 
İddiaya göre, bir dönem jokeylik de yapan at antrenörü 49 yaşındaki Rüstem Aydın ile seyis A.U. arasında Bursa Hipodromu'nda henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. A.U, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Aydın'ı bıçakla yaraladıktan sonra kaçtı.Sağlık ekiplerince Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Aydın, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ceset, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.
 
Polis, A.U'nun yakalanması için çalışma başlattı.
 
Bu arada, Türkiye Jokey Kulübünün internet sitesinde Aydın için başsağlığı mesajı yayınlandı. Mesajda, Aydın'ın cenazesinin, yarın Trabzon'un Akçaabat ilçesinde kılınacak cenaze namazının ardından Yıldızlı Mezarlığı'nda defnedileceği duyuruldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel