Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!

AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan adaylığı Başbakan Erdoğan tarafından açıklanan Ercan Çimen Haber 61’e konuştu.Çimen Gümüşhane’de AK Belediyecilik dönemin başlayacağını belirterek “Gümüşhane’de artık  hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.Bir-birinden önemli

Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!

AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan adaylığı Başbakan Erdoğan tarafından açıklanan Ercan Çimen Haber 61’e konuştu.

Çimen Gümüşhane’de AK Belediyecilik dönemin başlayacağını belirterek “Gümüşhane’de artık  hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.Bir-birinden önemli projelerimiz var.Hepsini hayata geçireceğiz.Bize güvenenleri mahcup etmeme noktasında gece-gündüz çalışacağız.Sayın Başkanımıza ve tüm teşkilatımıza bana olan güvenlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

AK Parti Gümüşhane Milletvekilleri Kemalettin Aydın ve Feramuz Üstün ile birlikte Gümüşhane’de bu yükün altına gireceklerini bu anlamda kendini şanslı saydığını belirten Çimen “Hizmet için,ilimizin kalkınması için ve şehirdeki iç barış için halkımızın da desteği ile mutlaka başarılı olacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler