HES işçileri intihar etmek istedi!

 ARTVİN’İN Murgul İlçesi HES İnşaatında çalışan işçiler maaşlarını alamadıkları için işi bırakma eylemi ve intihar girişiminde bulundu. İşçilerden 10’u inşa halinde olan su kuyusunun üzerine çıkarak intihar etmek istedi. Artvin’in Murgul İlçesi Erenler Kö

HES işçileri intihar etmek istedi!

 

ARTVİN’İN Murgul İlçesi HES İnşaatında çalışan işçiler maaşlarını alamadıkları için işi bırakma eylemi ve intihar girişiminde bulundu. İşçilerden 10’u inşa halinde olan su kuyusunun üzerine çıkarak intihar etmek istedi.
 
Artvin’in Murgul İlçesi Erenler Köyü’nde HES inşaatında çalışan işçiler maaşlarını alamadıkları için iş bırakma eylemi ve intihar girişiminde bulundular. Çalıştıkları HES inşaatında 45 gündür maaşlarını alamadıklarını ve zor şartlar altında çalıştıklarını iddia ederek iş bırakan 10 işçi, inşa halinde olan su kuyusunun üzerine çıkarak intihar etmek istedi. Güvenlik güçleri tarafından ikna edilen 10 kişi daha sonra kuyunun ağzından inerek aşağıya alındılar. Basın mensuplarına sıkıntılarını dile getiren işçiler, sağlıksız ortamda ve güç koşullarda para kazanmaya çalıştıklarını belirttiler.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler