Her gün oğluna ait bir parça arıyor!

 Ordu'nun Fatsa ilçesinde 1.5 ay önce Bolaman Köprüsü'nden atlayarak intihar ettiği ileri sürülen Okan Türkmen'in öldüğüne inanmayan ailesi sabah akşam deniz kenarında ve ırmak boyunda oğullarına ait bir belirti arıyor. Bolaman Köprüsü üstünde oğlunun atl

Her gün oğluna ait bir parça arıyor!

 

Ordu'nun Fatsa ilçesinde 1.5 ay önce Bolaman Köprüsü'nden atlayarak intihar ettiği ileri sürülen Okan Türkmen'in öldüğüne inanmayan ailesi sabah akşam deniz kenarında ve ırmak boyunda oğullarına ait bir belirti arıyor. Bolaman Köprüsü üstünde oğlunun atladığı yerden itibaren tahmin yürüterek arama yapan baba 49 yaşındaki Mehmet Türkmen, "Her gün Bolaman'dan Ünye'ye kadar sahili bir kere dolaşmasam içim yanıyor. Eğer intihar etti ise, belki deniz kıyıya atmıştır. Evde anası burada ben her gün belki bir belirti bulurum, iz bulurum diye bekliyorum. Allah kimseye evlat acısı vermesin" dedi.Oğlunun 16 yaşında olduğunu ve iddia edildiği gibi alkollü olmadığını savunan baba Mehmet Türkmen, "Köprüden atladığına dair iş arkadaşlarının beyanı dışında hiç bir delil yok. Ben daha sonra iş arkadaşlarının yanına gidip konuşmak istediğimde ise şüpheli beyanları oldu. Sonra ısrar edince de beni polise şikayet ediyorlar. Allah aşkına bir yetkili derdimize çare olsun. Oğlum öldü ise cesedini, çürüdü ise kemiklerini bulalım da içimizdeki kuşku da bitsin" şeklinde konuştu.
 
"GECELERİ RÜYAMA GİRİP, ‘BENİ KURTARIN, ÖLMEDİM’ DİYOR”
 
Bu arada 39 yaşındaki anne Nurcan Türkmen de oğluna ait sadece bir duyum aldığını, ne intihar ettiğine ne de öldüğüne dair hiç bir izin bulunmadığını ifade ederek, “Geceleri rüyama giriyor ve 'anne beni kurtar, ben ölmedim' diyor. Buna dayanamıyorum. Devlet için imkansız bir şey yoktur. Derdimize bir çare bulun" diyerek yetkililerden yardım istedi.
 
Ordu'nun Fatsa ilçesinde Sanayi Sitesi'nde oto tamirci çırağı olarak çalışan 16 yaşındaki Okan Türkmen, 75 gün önce saat 18.30 sıralarında köprüden atlayarak intihar ettiği ileri sürülmüştü. Arkadaşlarının polisi arayarak bildirdiği intiharla ilgili soruşturma halen sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel