Her an yağmur gelebilir

   Batı ve Orta Karadeniz ile Sakarya, Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır çevrelerinde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, Sinop ile öğle saatlerinde Samsun çevrelerinde, akşam saatlerinden itibaren Kastamonu'nun kıyı ilçelerinde kuvvetli ola

Her an yağmur gelebilir

 

 

 

Batı ve Orta Karadeniz ile Sakarya, Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır çevrelerinde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, Sinop ile öğle saatlerinde Samsun çevrelerinde, akşam saatlerinden itibaren Kastamonu'nun kıyı ilçelerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

 

 

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülkemizin kuzey, iç ve doğu bölgelerinde mevsim normalleri civarında, güney ve batı kesimlerinde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

 

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, iç ve doğu bölgeler ile Karadeniz'in kıyı kesiminde kuzey ve kuzeybatı, Akdeniz kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Güney Ege kıyıları, İç Anadolu'nun doğusu, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun batısında yer yer kuvvetli olarak (30-50 Km/s) esmesi bekleniyor.

 

UYARILAR

 

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Sinop ile öğle saatlerinde Samsun çevrelerinde, akşam saatlerinden itibaren Kastamonu'nun kıyı ilçelerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Ani sel, su baskını, heyelan, dolu, yıldırım, ulaşımda aksamalar, vb.) ilgililerin ve vatandaşların tedbirli ve dikkatli olmaları gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel