Hentbola Fatih lisesi damgası

Büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşmalarda Fatih Lisesi mutlu sona ulaştı.2011-2012 Okul Sporları Hentbol İl Birinciliği müsabakaları Yomra Jimnastik Salon’un da oynanan final müsabakalarıile tamamlandı. Zevkli ve çekişmeli geçen müsabakalar sonunda m

Hentbola Fatih lisesi damgası

Büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşmalarda Fatih Lisesi mutlu sona ulaştı.

2011-2012 Okul Sporları Hentbol İl Birinciliği müsabakaları Yomra Jimnastik Salon’un da oynanan final müsabakalarıile tamamlandı. Zevkli ve çekişmeli geçen müsabakalar sonunda mutlu sona Fatih Lisesi ulaşırken, Akçaabat İMKB Lisesi ikinci, Endütri Meslek Lisesi ise üçüncü oldu. Müsabakalar sonunda ise tören düzenlenirken, dereceye giren okullara kupa ve madalya verildi.

Fatih lisesi Beden Eğitimi öğretmeni Ömer Temel İhtiyar, Hentbol adına Trabzon’da zevkli bir mücadeleler oldu ve bu mücadelede bizler birinci olmayı başardık öğrencilerimi kutluyorum açıklamalarında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel