Hemşin'e futbol sahası

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Hemşin’de sentetik çim çalışması tamamlanan ve son hazırlıkları yapılan futbol sahasının kısa bir süre içinde hizmete açılacağını belirtti. İlerleyen günlerde sentetik çim sahanın sporcuların kullanıma s

Hemşin'e futbol sahası

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Hemşin’de sentetik çim çalışması tamamlanan ve son hazırlıkları yapılan futbol sahasının kısa bir süre içinde hizmete açılacağını belirtti. 
İlerleyen günlerde sentetik çim sahanın sporcuların kullanıma sunulacağını vurgulayan İl Müdürü Mustafa Çelik tesisleşme yolunda göreve geldiği günden itibaren kente çok şey kazandırdıklarını dile getirerek “Çocuklarımızı ve gençlerimizi spora yönlendirmek, sporu sevdirmek, toplumda spor kültürünün oluşmasına katkı sağlamak spor yapma imkanı sağlayarak sigara, alkol, kumar ve uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklar öğrenmelerini engellemek vatanını, milletini seven, arkadaşlık duygusu gelişmiş insan yetiştirmek ve spor kulüplerine elit sporcular kazandırmak hedefi ile yola çıktık. İlçemizde yapılmakta olan bu tesisin kulüplerimize, okullarımıza ve ilçe gençliğine büyük katkıları olacaktır. Yapılan Sahamız 30x55 metre ölçülerinde olup 300 kişilik tribün kapasitesine sahiptir. Futbol Sahamız Hemşin İlçemize hayırlı olsun. Rize’de yapılan Gençlik ve Spor Yatırımlarında katkılarını ve desteklerini esirgemeyen Gümrük ve Ticaret Bakanımız Hayati Yazıcı’ya, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’a, Milletvekillerimiz Hasan Karal ve Nusret Bayraktar’a Rize gençliği adına şükranlarımızı sunuyoruz “ diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel