“Hedefi 12'den Vuracağız“

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, 7 Haziran seçimleri öncesinde son düzlüğe çıkıldığını belirterek, ‘Allah’ın izni ile 7 Haziran akşamı hedefi 12’den vuracağız’ dedi. Günnar, Haçkalı Baba Devlet Hastanesi’nde tedavi olan hastalara geçm

“Hedefi 12'den Vuracağız“

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, 7 Haziran seçimleri öncesinde son düzlüğe çıkıldığını belirterek, ‘Allah’ın izni ile 7 Haziran akşamı hedefi 12’den vuracağız’ dedi. Günnar, Haçkalı Baba Devlet Hastanesi’nde tedavi olan hastalara geçmiş olsun dileklerini ileterek hastalara moral verdi.

Hastalara Doktor Morali

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, yoğun seçim programlarını ara vermeden sürdürüyor. Günnar, iki ayrı ilçede program yaparak, vatandaşlarla bir araya geldi. Günnar, Ortahisar İlçesinin Hızırbey Mahallesinde esnaf ziyareti yaptıktan sonra Sanayi Mahallesi ve Karşıyaka Mahallesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu. Günnar, ardından Akçabaat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi acil servisine giderek burada tedavi olan hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Günnar, akşam programları kapsamında Akçaabat İlçesi’nin Ambarcık Mahallesi’ne misafir olarak mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Günnar: "Geçmişte Bizlere Krizleri Yaşatanlar Şimdi Yan Yana, Can Cana"

Günnar, “Bizler, 27 Mayıs’ları, 12 Eylül öncesini, 28 Şubat’ları ve milletimizi derinden etkileyen ekonomik krizleri hiç yaşamamalıydık. Milletimizin her bir ferdinin üzerinde büyük travmalar yaratmış olan bu siyasi geçmişimizi unutacak mıyız? Aklım almıyor. Bütün bu krizleri bizlere yaşatanlar şimdi yan yana, can cana. Her biri, bir ortak noktada birleşmiş. O da ne biliyor musunuz? AK Parti’yi zayıflatmak. Yani ülkeyi, zayıflatmak noktasında beraberler.  AK Parti, ülkücü, sosyal demokrat, milli görüşçü kardeşlerimizle birlikte herkesin kucakladığı Türkiye’nin partisi. Geçmişin yanlışını toparlamak için 13 senedir uğraşıyoruz. Milletimiz AK Parti’nin haricindeki partileri iyi bildiği için, onlara 3 Kasım 2002’de ‘Dur kardeşim’ dedi ve milletin bağrından AK Parti’yi çıkardı. Şimdi yine birileri ümitlendi. Bu aziz milleti 13 yıl öncesini unutacak kadar cahil mi zannediyorlar? Neyi unutacağız? Paramızdan 6 sıfırı atıp ekonomik anlamda kazanmış olduğumuz itibarımızı mı? Sosyal devlet anlayışını milletimize gösteren AK Parti hükümetlerini mi? Bu şehirde 6 ambulanstan 56 ambulansa, ambulans helikoptere, ambulans uçağa kavuşturulduğumuzu mu? Söyleyin! Neyi unutalım. Bu milletin, boş vaatlere kanacak, zamanı yok. Ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Bizim yaptıklarımızı anlatacak zamanımız da yok. Bizim işimiz var. Hem de çok işimiz var. Bizim meselemiz memleket, işimiz de memleket. AK Parti’ye milletimiz desteğini her geçen gün artırdı ve partimiz milletimizden aldığı güçle geçmişin yanlışını toparlamak için mücadele veriyor. Meyvelerini hep birlikte almaya başladık.  Türkiye, 13 yıl içerisinde çok büyük zorluklar, sıkıntılar atlattı. İstikrar hepimiz için çok önemlidir. Hiç kimse kimseden daha milliyetçi değildir.  Göktürk’lerden kalma Orhun Abideleri ilk Türk yazıtlarıdır. Moğolistan’daki Orhun Abideleri'ne giden yolu AK Parti yaptı. ‘Bosna Hersek katliamını biliyor musunuz? Osmanlı yadigarı Mostar köprüsünü ve Müslümanların izlerini silmek adına nasıl yıkıldığını beraberce hatırlıyoruz. Bu köprüyü aslına uygun olarak yapmaktır vatanperverlik. Sosyal devlet anlayışı gereği yatalak hastalarına bakabilmektir, evde bakım hizmetini sunabilmektir. Muhafazakarlıksa başı açık kapalı ayrımı yapmadan herkesi inancı gereği özgür bırakmaktır. Demokratlıksa, anayasada vatandaşların hakkının hepsini eşit bölüştürmektir. AK Parti uzak ufukları görüyor. Paralel yapılanma bugün HDP’yi destekliyor. Muhalefet kendilerinin mücadeleden kaçtığı illerde HDP’yi destekleyip çocuklarımızın katilleriyle şimdiden koalisyonu kuruyorlar. Amaçları AK Parti’yi ve ülkeyi zayıflatmak. Bizim istikrarı güven ortamını sağlamak adına mecliste 400 milletvekiline ulaşmamız lazım. Biz, anayasal değişikliklerle başkanlık sistemi ile Türkiye’nin önünü açmak istiyoruz” dedi.

Trabzon'da ikinci yarıyı başlatacak projelerin tanıtımına BURAYA TIKLAYARAK ulaşabilirsiniz

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler