HDK Trabzon programı netleşiyor

 İçerisinde BDP milletvekillerinin de yer aldığı HDK heyeti, 20 Şubat Çarşamba günü Trabzon’da bir dizi ziyarette bulunacak.Levent Tüzel, Sebahat Tuncel, Sırrı Süreyya Önder ve Ertuğrul Kürkçü gibi milletvekillerinin başını çektiği heyet, Çarşamba günü il

HDK Trabzon programı netleşiyor

 İçerisinde BDP milletvekillerinin de yer aldığı HDK heyeti, 20 Şubat Çarşamba günü Trabzon’da bir dizi ziyarette bulunacak.

Levent Tüzel, Sebahat Tuncel, Sırrı Süreyya Önder ve Ertuğrul Kürkçü gibi milletvekillerinin başını çektiği heyet, Çarşamba günü ilk olarak saat 10.00’da Trabzon Valisi Recep Kızılcık ile görüşecek.

Vali Recep Kızılcık’ın heyetin Karadeniz programı çerçevesinde randevu talebine olumlu cevap veren ilk vali olduğu bilgisi de anlamlı bulundu.

Trabzon’da toplantı gerçekleştirmek için salon bulmakta zorlanan fakat programdan da vazgeçmeyen heyet toplantısını HDK üyesi bir partinin kendi salonunda gerçekleştirecek.

HDK heyetinin KTÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal ile görüşüp KTÜ’ de de bir program planladıkları gelen bilgiler arasında.

Ayrıca heyetin Gazeteciler Cemiyeti’ne de ziyaret düzenleyip burada bir basın toplantısı gerçekleştirmeyi arzuladıkları bilgisi ise teyit edilememekle birlikte önemli bir havadis.

Trabzon’da ki muhtemel programı kısa tutmayı planlayan heyetin öğleden sonra Giresun’a gideceği öğrenildi.

Haber: Temel UZUN

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel