Hayrünnisa Gül 450 metreye çıktı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül, Ordu ilindeki programlarını tamamladıktan sonra şehrin simgesi olan 450 metre yüksekliğindeki Boztepe'ye çıktı. Burada sivil toplum kuruluş temsilcileri, sanatçı, akademisyen, yazar ve medya temsilcileri i

Hayrünnisa Gül 450 metreye çıktı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül, Ordu ilindeki programlarını tamamladıktan sonra şehrin simgesi olan 450 metre yüksekliğindeki Boztepe'ye çıktı.
 Burada sivil toplum kuruluş temsilcileri, sanatçı, akademisyen, yazar ve medya temsilcileri ile birlikte öğle yemeği yiyen Hayrünnisa Gül,ayrılmadan önce seyir terasına gelerek bir süre şehri izledi. Manzarayı oldukça beğenin Hayrünnisa Gül, burada genç kız ve bayanlarla birer hatıra fotoğrafı çektirdi. Bayan Gül, Boztepe ziyaretinin ardından şehirden ayrılarak karayolu ile Samsun'a, oradan uçakla Ankara'ya döndü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler