Hayat Boyu Öğrenme toplantısı yapıldı

Öğretmenevi'nde düzenlenen toplantıda, 2012-2013 eğitim öğretim yılı Halk Eğitimi Hizmetleri değerlendirildi ve 2013-2014 eğitim öğretim yılı Halk Eğitimi Çalışma Programı ve Planı hazırlandı.İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cora, yaşam boyu eğitim için ilg

Hayat Boyu Öğrenme toplantısı yapıldı

Öğretmenevi'nde düzenlenen toplantıda, 2012-2013 eğitim öğretim yılı Halk Eğitimi Hizmetleri değerlendirildi ve 2013-2014 eğitim öğretim yılı Halk Eğitimi Çalışma Programı ve Planı hazırlandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cora, yaşam boyu eğitim için ilgili tüm kurumların desteğine ihtiyaç duyulduğunu belirtti.

Yeni eğitim öğretim yılında yapılacak çalışmalar hakkında da açıklamalarda bulunan Cora, "Aile eğitimi çalışmalarını yaygınlaştırmak için aile eğitimi programları hakkında toplumu bilgilendirmeye yönelik kampanya, seminer, panel gibi etkinlikler düzenlenecek ve 0-18 yaş aralığında çocukları olan aileler için aile eğitim kursları açılacak. Engelli vatandaşlarımızın kurslardan azami ölçüde faydalanması için imkanlar ölçüsünde gerekli tüm tedbirlerin alınması ve kurslara teşvik edilmeleri sağlanacak" dedi.

 Vali Yardımcısı Osman Nuri Çobanoğlu başkanlığındaki toplantıya, Eğitim Denetmenleri Başkanı Nihat Çelikezen, kamu kurum ve kuruluşlar ile vakıf, oda ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel