Hayali sonunda gerçek oldu

Şavşat ilçesinin Dutlu köyünde oturan ve küçük yaşta geçirdiği rahatsızlık nedeniyle engelli olan Nezahat Altun, Şavşat ilçe Kaymakamı Salih Altun’a başvurarak bilgisayar istedi. Nezahat Altun “2 yıldır kaymakamlığa gidip bilgisayar istemeyi düşünüyordum.

Hayali sonunda gerçek oldu

Şavşat ilçesinin Dutlu köyünde oturan ve küçük yaşta geçirdiği rahatsızlık nedeniyle engelli olan Nezahat Altun, Şavşat ilçe Kaymakamı Salih Altun’a başvurarak bilgisayar istedi. Nezahat Altun “2 yıldır kaymakamlığa gidip bilgisayar istemeyi düşünüyordum. Sonunda cesaretimi toplayıp gittim. İyi ki gitmişim..İsteğim çok kısa sürede yerine geldi. Yıllardır hayalim olan bilgisayarıma kavuştum. Çok mutluyum” dedi.

Kaymakam Salih Altun ise “İnşallah bununla çok faydalı çok güzel işler yaparsın. Biz hep söylüyoruz. İnsan ilk önce gönül engeli olmayacak. Bilgisayarın çok önemli bir faydası var. Bilgisayar bütün engelleri kaldırıyor. Kendisinden haberim oldu. İki ayrı sertifikası varmış. Layıkıyla bunu kullanacak. Güzel şeyler yapacak. Bu güzel kardeşimizin gönlünü bütün dünyaya bağlayacak. İşte bu nedenden dolayı bende çok büyük bir mutluluk duydum” diye konuştu.

Engelli kızın bilgisayar sevincine kaymakam Altunun eşi Avukat Yeşim Aktürk Altun’un da çok mutlu olduğu gözlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel