Havalimanı müdürlüğünden Vali Öz’e Ziyaret

  Devlet Hava Meydanları İşletmeleri Başmüdürü Vedat Atabek ve beraberindekiler Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.   HAVAALANIMIZIN BÖLGENİN HAREKET KAZANMASINDA ÇOK ÖNEMLİ BİR POTANSİYELİ VAR  Ziyarette Trabzon havalimanın

Havalimanı müdürlüğünden Vali Öz’e Ziyaret

  Devlet Hava Meydanları İşletmeleri Başmüdürü Vedat Atabek ve beraberindekiler Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

   HAVAALANIMIZIN BÖLGENİN HAREKET KAZANMASINDA ÇOK ÖNEMLİ BİR POTANSİYELİ VAR

  Ziyarette Trabzon havalimanının önemine vurgu yapan Vali Öz, “Trabzon Havaalanımız bölge havaalanı olarak hem bölgenin ekonomik açıdan kalkınmasında hem de turizm açısından bölgenin hareket kazanmasında çok önemli potansiyeli, etkisi olan bölgesel bir havaalanımızdır. Bu anlamda gerek hava meydanları müdürlüğümüz yer hizmetleri, gümrük teşkilatımız, hava meydanı emniyet teşkilatımız ve diğer firma temsilcileriyle beraber kaliteli hizmet yürütmek, hem bu bölgenin ekonomik olarak kalkınmasında hem de turizm potansiyelinin gelişmesine katkı sağlayacaktır. Havaalanımız önümüzdeki süreçte bölgesel kalkınmaya daha fazla hizmet edecektir” dedi.

  DHMİ Havalimanı Başmüdürü Atabek ise, yapılan çalışmalar hakkında Vali Öz’i bilgi verdi.

dsc_0488.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel