Hava güneşli olunca...

 Trabzon’da yaşayanlar, uzun süren soğuk ve yağışlı havanın ardından gelen güneşli havanın tadını çıkardı.Meteoroloji verilerine göre sıcaklık öğle saatlerinde 19 dereceye kadar ulaştı. Güneşli havayı fırsat bilen aileler, çocuklarını yanlarına alarak Ata

Hava güneşli olunca...

 

Trabzon’da yaşayanlar, uzun süren soğuk ve yağışlı havanın ardından gelen güneşli havanın tadını çıkardı.

Meteoroloji verilerine göre sıcaklık öğle saatlerinde 19 dereceye kadar ulaştı. Güneşli havayı fırsat bilen aileler, çocuklarını yanlarına alarak Atatürk alanı  ve deniz kenarlarına akın etti. Kimileri yürüyüş yapmayı, kimileri de çimlere oturup çay içmeyi, kimileri de yanlarında getirdiklerini yemeyi tercih etti.

Bazı vatandaşlarında çimler üzerine uzanıp uyuduğu görüldü. Sıcak havayı görünce Kordon'a geldiğini söyleyen vatandaşlar, "Güzel bir havanın tadını çıkarmak için ve yakın olduğu için buraya geldik." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler