Hastanede tedavi kavgası

Haber61.Net – Haber Merkezi – Trabzon Vakfıkebir ilçesinde yaşayan K.A, hastalanan ağabeyini tedavi amaçlı ilçede bulunan hastaneye getirdi. Gece saat 01:00 sularında hastaneye gelen K.A ağabeyi Y.A, ile hiçbir yetkilinin ilgilenmediğini görünce “neden il

Hastanede tedavi kavgası

Haber61.Net – Haber Merkezi – Trabzon Vakfıkebir ilçesinde yaşayan K.A, hastalanan ağabeyini tedavi amaçlı ilçede bulunan hastaneye getirdi. Gece saat 01:00 sularında hastaneye gelen K.A ağabeyi Y.A, ile hiçbir yetkilinin ilgilenmediğini görünce “neden ilgilenmiyorsunuz?” diye sordu.

Aradan bir süre geçtikten sonra K.A, sinirlenerek sağlık görevlisi M.K ve S.T ile tartışmaya başladı. Tartışmaya etrafta bulunan kişiler girerek büyümeden engelledi. İlçe emniyet Müdürlüğüne giden şahıslar birbirlerinden şikayetçi oldu.

Polis her iki tarafından ifadesini aldıktan sonra serbest bıraktı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel