Hastane'de son açıklama!

Haber61.Net - Haber Servisi - Trabzon'da bir süredir kamuoyunun yakından takip ettiği Yıldızlı Güven Hastanesi ile Büyükşehir Belediye Başkanı arasından güvene dayalı ortaklık ile alakalı bu zaman kadar suskunluğunun koruyan Doktor Yusuf Aşık, suskunluğun

Hastane'de son açıklama!

Haber61.Net - Haber Servisi - Trabzon'da bir süredir kamuoyunun yakından takip ettiği Yıldızlı Güven Hastanesi ile Büyükşehir Belediye Başkanı arasından güvene dayalı ortaklık ile alakalı bu zaman kadar suskunluğunun koruyan Doktor Yusuf Aşık, suskunluğunu bozdu.

Aşık, " Kamuoyunun bildiği üzere Hastanemizin yönetim kurulu başkanı Hasan Güven ile Doktor Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu arasında güvene dayalı bir ticari ilişki gerçekleşmişti. Kurumumuz borçların diğer kalan kısımlarını da ödemesinin ardından karşılıklı mutabakat sağlanarak ticari ilişkimiz sonlanmıştır."dedi.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler