Hasan Bulut'u kim öldürdü*

 Mart ayından itibaren kayıp olan Hasan Bulut adlı öğrenci dün sabah Beşköy İlçesi Büyük doğanlı mahallesi yakınlarında ölü bulundu. İkamet ettiği Beşköy Beldesi Büyük doğanlı mahallesi yakınlarında bulunan kayalıklarda ölü olarak bulunan Hasan Bulut adlı

Hasan Bulut'u kim öldürdü*

 

Mart ayından itibaren kayıp olan Hasan Bulut adlı öğrenci dün sabah Beşköy İlçesi Büyük doğanlı mahallesi yakınlarında ölü bulundu.
 
İkamet ettiği Beşköy Beldesi Büyük doğanlı mahallesi yakınlarında bulunan kayalıklarda ölü olarak bulunan Hasan Bulut adlı öğrenci ile ilgili soruşturma devam ediyor.
 
16 yaşındaki öğrencinin neden kaybolduğu konusunda ve hangi neden ile öldüğü konusundaki açıklama Jandarma ve Savcılığın otopsisi sonucunda belli olacaktır.
 
Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı evden kaçan 16 yaşındaki öğrencinin kesin sonucu adli tıp uzmanlarının incelemesi sonucu ortaya çıkacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel