Haraç mezat peşkeş çekiyorlar

 Cumhuriyet Halk Partisi Görele İlçe Başkanı Fikri Bilge, FİSKOBİRLİK’in ilçedeki gayrimenkulleri satışına tepki gösterdi. CHP Görele İlçe Başkanı Fikri Bilge, FİSKOBİRLİK’in satış kararı aldığı gayrimenkuller içerisinde yer alan Görele’deki 2 bin 550 met

Haraç mezat peşkeş çekiyorlar

 

Cumhuriyet Halk Partisi Görele İlçe Başkanı Fikri Bilge, FİSKOBİRLİK’in ilçedeki gayrimenkulleri satışına tepki gösterdi. CHP Görele İlçe Başkanı Fikri Bilge, FİSKOBİRLİK’in satış kararı aldığı gayrimenkuller içerisinde yer alan Görele’deki 2 bin 550 metrekarelik alanın gerçek değerinin 7 milyon 851 bin TL olarak belirlenmesine rağmen 2 milyon 550 bin TL’ye satışa çıkarılmasına ateş püskürdü. Bilge, "Babalarının malını bile satamayacakları bir yöntem ve anlayışla haraç mezat satıp peşkeş çekiyorlar. Kimse de bunlara dur demiyor. Bunun vebali büyüktür" dedi. 
 
FİSKOBİRLİK’in Görele’deki gayrimenkul satışına tepki gösteren Bilge, belediyeyi göreve davet eden açıklamada bulundu. FİSKOBİRLİK’in gayrimenkul satışına tepki gösteren CHP İlçe Başkanı Bilge, "Dünyanın en büyük ve güçlü tarımsal birliklerinden olan ve tamamen üreticinin ve bağışçıların katkılarıyla vücuda gelen bir yapıyı, babalarının malını bile satamayacakları bir yöntem ve anlayışla haraç mezat satıp peşkeş çekiyorlar. Kimse de bunlara dur demiyor. Bunun vebali büyüktür" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel