Hamsinin fiyatı tavan yaptı

Tutulan hamsi sayısının azlığı nedeniyle fiyatının şimdilik tavan yaptığını söyleyen Samsun Balık Hali Komisyoncuları Derneği Başkanı Davut Kıyak, “Denizde balık bol ancak hava sıcaklığı mevsim normallerinin altında seyretmesi bizi olumsuz etkiledi. Tekne

Hamsinin fiyatı tavan yaptı

Tutulan hamsi sayısının azlığı nedeniyle fiyatının şimdilik tavan yaptığını söyleyen Samsun Balık Hali Komisyoncuları Derneği Başkanı Davut Kıyak, “Denizde balık bol ancak hava sıcaklığı mevsim normallerinin altında seyretmesi bizi olumsuz etkiledi. Tekneler kötü hava şartları nedeniyle denize çıkmadı. Çıkanlar ise az miktarda hamsi ile döndü. Ama önümüzdeki günler hava sıcaklığı normale dönecek o zaman hamisinin fiyatı 5 liraya kadar düşeceğini tahmin ediyoruz. Vatandaşlarımız biraz daha sabretsin bu kış Karadenizliler hamsiye doyacak.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel