Hamsicilere Köpek balığı şoku!

Dün gece balığa çıkan Zagor Balıkçı Teknesi’nde, hamsi için denize atılan ağa yaklaşık 2 metre boyundaki köpek balığı takıldı.Karadeniz’de köpek balığına pek rastlanmadığını söyleyen balıkçı Faik Yılmaz, “Bu balık ilaçlık gibi bir şey. Geçen gün bir TV ka

Hamsicilere Köpek balığı şoku!

Dün gece balığa çıkan Zagor Balıkçı Teknesi’nde, hamsi için denize atılan ağa yaklaşık 2 metre boyundaki köpek balığı takıldı.

Karadeniz’de köpek balığına pek rastlanmadığını söyleyen balıkçı Faik Yılmaz, “Bu balık ilaçlık gibi bir şey. Geçen gün bir TV kanalında izlemiştim, bir bakanımız cilt kanserini bu balığı yiyerek yendiğini söyledi. Yine birkaç gün önce bir müşterimiz gelip, ‘küçük bir köpek balığı yakalarsanız haber verin, tedavi için lazım’ demişti. Biz de ağa takılan bu balığı reklam olsun diye tezgâha koyduk. Henüz bir fiyat da belirleyemedik. Müşterisine göre satmayı düşünüyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler