'Hamsi' yabancı gençlerle buluştu

Temmuz ayında Trabzon'da yapılacak 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'nın (EYOF) maskotu ''hamsi'', Akçaabat ilçesindeki Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi öğrencileri ile Avrupa'nın 5 ülkesinden gelen gençlerle buluştu.  ''Sanatın Hayata Getirdikleri'' Proje

'Hamsi' yabancı gençlerle buluştu

Temmuz ayında Trabzon'da yapılacak 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'nın (EYOF) maskotu ''hamsi'', Akçaabat ilçesindeki Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi öğrencileri ile Avrupa'nın 5 ülkesinden gelen gençlerle buluştu.

 

''Sanatın Hayata Getirdikleri'' Projesi kapsamında İngiltere, Almanya, İspanya, Finlandiya ve Macaristan'dan kente gelen 68 lise öğrencisi, 23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında Trabzon'da yapılacak EYOF hakkında da bilgilendirildi.

 

EYOF'u tanıtan broşür ve tişört dağıtılan Avrupalı öğrenciler, en büyük ilgiyi oyunların maskotu hamsiye gösterdi. Animatör Özkan Şengül yönetimindeki hamsi ile şakalaşan öğrenciler, gençlik oyunlarına gelecekleri sözünü verdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel