Hamamizade'de AK Parti meclisi

 AK Parti Trabzon İl Başkanlığı Mart Ayı danışma meclisi toplantısı coşkulu katılımla Hamamiazede İhsan Bey Kültür Merkezinde dün yapıldı.Toplantıya AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu

Hamamizade'de AK Parti meclisi

 

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı Mart Ayı danışma meclisi toplantısı coşkulu katılımla Hamamiazede İhsan Bey Kültür Merkezinde dün yapıldı.Toplantıya AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, Safiye Seymenoğlu, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, belediye başkanları, ilçe başkanları ve teşkilat mensupları katıldı.
 
Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, YGS sınavına girecek öğrencilere başarılar dileyerek, gençlerin Türkiye’nin muasır medeniyetler üzerine çıkacak başarılara imza atacaklarını söyledi. Türkiye’de son on yıldır fikri değişimin olduğunu kaydeden Günnar, “Artık dünyanın bütün güçlü ülkeleri gözlerini Türkiye’ye çevirdi. Türkiye’nin nasıl iş yapacaklarını merak etmektedirler. Buradaki en büyük katkı Sayın Başbakanımız ve ona bu desteği esirgemeyen milletimizdir. Biz de milletin emanetçisi olarak milletimize şükranlarımızı sunuyoruz” dedi. Türkiye’nin yıllardır yaşadığı talihsizlikleri atlattığını ifade eden Günnar, “Türkiye artık güçlüdür. Burada teşkilatlarımızın başarısını sayın başbakanımız da biz de unutmuyoruz. Teşkilatlarımız durmaksızın çalışmalarını gece gündüz devam ettirmektedirler. Trabzon teşkilatları olarak gücümüz her gün artmakta ve başbakanımızın hedefini buluyoruz” diye konuştu. Yerel seçimlerin yaklaştığına vurgu yapan Günnar, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sandık yönetim kurullarını oluşturacağız. 18 ilçeyi de AK Partili belediyelerle buluşturacağız. Bizim niyetimiz ve beklentimiz Trabzon’un gelişmesidir. Biz burada bir beklenti içerisinde bulunmuyoruz. Biz hizmet için buradayız. Milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, teşkilat mensuplarımız herkes çile çekmektedir. Ama bu çilenin sonunda hakkın rızası vardır. Biz hizmetlerimizi halk için yapıyoruz. Bugün kana bulaştığı için bir adım bile öteye gidemeyen İsrail özür dilemek zorunda kalmıştır. Bugün özür dileten bir Türkiye var. Bunu başbakanımız yaptı. Öyle bir başbakanımız var ki bu özrü Türk milleti adına kabul etti. Bu Recep Tayyip Erdoğan’ın başarısı olmakla birlikte bu Türkiye’nin zaferidir. Ama bu zafere karşılık diğer siyasi partilerden bir mesaj gelmemiştir. Biz onları da anlıyoruz. CHP’li, MHP’li ve diğer siyasi partideki üyeler, görevliler hatta milletvekilleri Tayyip Erdoğan ne yapıyorsa başarıyor, gerçekleştiriyor. Allah’ta millette yardım ediyor. Biz napuyoruz keşke biz de AK Parti’li olsak diye içlerinden geçiriyorlar. Biz onları da AK Parti’ye de bekliyoruz. Biz tek vatan tek millet olarak Türkiye’yi uçuracağız.”  
 
HİZMETLERİ KİMSE ENGELLEYEMEZ
 
 
Günnar’ın ardından söz alan Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, sahadaki çalışmalarında kadın kollarının ve gençlik büyük gayreti olduğunu belirterek, gayretlerinden ötürü kendilerini tebrik etti. Ana muhalefet partisinin büyükşehir yasasının iptali için anayasa mahkemesine başvurduklarını belirterek, şu ifadelere yer verdi: “Bunlar illerin gelişmesinin, ve büyümesinin engellenmesidir. En ücra köşesine kadar hizmetin gitmesini engellemektir. Bütün halkımız bunları anlamaktadır. Kaybedenler onlardır. Önemli olan, milletimizin, ülkemizin, şehirlerimizin gelişmesidir. Çanakkale şehitlerimiz için Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde sürekli programlar yaptık. Saolsun herkes bu programa ilgi gösterdi. Biz soy ayrımı, inanç ayrımı gözetmeksizin, kendini bu milletin mensubu kabul eden, tek millet, tek devlet, tek vatan paydasında buluşabilen herkesi, milletimizin mensubu kabul ediyoruz ve 75 milyon Türkiye biz hep beraberiz diyoruz. Bu bayrak hiçbir şekilde sarsılmayacak ve bu konuda hiçbir şekilde taviz verilmeyecek. Biz asla muhalefet gibi yapmadık. Kendi kendimizi asla meth etmedik. Hangi projeyi kimle yapmışsak, bilboardlarımızda onları da yazdık. Hiçbir zaman hiçbir kurumun yaptığı hizmeti göz ardı etmedik. Devletin ve milletin birliği beraberliği vardır. Bütün kaynaklarımız hem yerel yönetimler hem merkezi hükümetimiz tarafından kullanılabilmektedir. Biz çalışmalarımız da tabii milletvekillerimizin, bakanlarımızın yanına gideceğiz. Eğer başarabilirlerse, işlerimizi takip edebileceklerse muhalefet milletvekillerinin yanına da gideriz.” 
 
 
GÜNDEM ÇOK HAREKETLİ
 
AK Parti teşkilatlarının işini bildiğini belirten Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu, “Gündemimiz çok hareketli. Terör bizim en büyük sorunumuz. Bu süreçte en çok terör söz konusu. Türkiye gerçekten bu sorunu hak ettiğinde çok farklı, konumda çok farklı yerde olacak. Bunu yaşayarak birlikte göreceğiz. Yine bir başka gündem maddesi İsrail’in özür meselesi. 3 yıl önce Mavi Marmara’ya yapılan saldırı hepimizi derinden yaralamıştı. Bugün gelinen noktada İsrail hem özür diledi hem de tazminatları ödemeyi kabul etti. İsrail dünyanın şımarık bir ülkesi. Her türlü hakkı kendinde gören bir ülke. Ama bugün haddini bildiren bir Türkiye ve başbakanı var. Bunlar, sayın başbakanımızın dik duruşu ve istikrarlı bir Türkiye’yle oldu. Bugün Türkiye gerçekten büyük gelişmiş bir Türkiye. Biz bugün ekonomik anlamda da gelişmiş bir ülkeyiz” şeklinde konuştu. 
 
 
DÜNYANIN GÖZÜ TÜRKİYE’DE
 
Danışma meclisi toplantıların bilgi akışı yanında birlikteliğinin sevinci doğurduğuna da değinen AK Parti Trabzon Milletvekilli Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, “Ülkemizin çevresinde sürekli fırtınalar dönüyor. Dünyanın gözü bu ülkede. Böyle bir ülkeyi yönetmek ve ayakta tutmak çok büyük özveri gerektiriyor. Bu ülke dünyanın sürekli pay kapmak istediği bir ülke. Türkiye dünyada ilk defa milletler camiasında onurlu bir yere sahip oldu” dedi. Başbakan’ın dik duruşuyla milletin lideri olduğunun altını çizen Prof. Dr. Bıyıklıoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Milletimiz teşekkürünü yapıyor. Toplumun yüzde 50’sinin oyunu alıyor. Diğer kesin de sen bu işi yapıyorsun ama ben seni daha anlayamadım diyor. Bizim oyumuz yüzde 75’dir. Bizim halkımıza bunları anlatmamız lazım. Türkiye şu an yeni bir açılıma girdi. 30 yıldır süren, evlatlarımızın şehit olduğu, terör sorunu bitti. İçten ve dıştan ihanet olmasa 30 yıl bu terör sürmezdi. Şu anda o terör bitti. Devletin bütün mekanizmaları problemin üzerinde. Bu başbakanımızın devleti yönetme politikasıyla oldu. Herkes haddini bildi. Bundan sonra çok daha güzellikler olacak. Muhalefetten çok ses geliyor. Arkadaşlar anlayamıyorlar. Bu topraklarda 10’dan fazla etnik köken vardır. Bu toprakta yüzyıllar boyu birlikte yaşadık. Birbirimize kız alıp verdik. Birbirine kavuşup birleşti. Biz bu coğrafyadaki bütün insanları kardeşimiz kabul ediyoruz. Milli birlik ve kardeşlik projesi diyince bu topraklarda yaşayan 75 milyon insanı kardeş görüyoruz. Yer yüzündeki bütün insanları da aynı annenin babanın çocukları kabul ediyoruz. Bizim yer yüzünde anlaşamayacağımız hiçbir insan yok. İki devle yok. Buradan bir kibrit çöpünü kimseye vermeyiz.”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel