Hamamizade inşaatı tamamlandı

Trabzon Belediyesi tarafından yaptırılan Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi inşaatı tamamlandı. Son kontrollerin yapıldığı kültür merkezi bir hafta içerisinde hizmet verir duruma gelecek. Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu kentin en öne

Hamamizade inşaatı tamamlandı

Trabzon Belediyesi tarafından yaptırılan Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi inşaatı tamamlandı. Son kontrollerin yapıldığı kültür merkezi bir hafta içerisinde hizmet verir duruma gelecek.

 

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu kentin en önemli kültür merkezi olan Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi İnşaatının tamamlandığını belirterek, “ Kültür merkezinde son kontroller yapılıyor. Özürlü asansörünün montesi tamamlanma aşamasında. Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi bir hafta içerisinde hizmet verir duruma gelecek. Belediye meclisimiz de kültür merkezinde yapılacak etkinlikler ile ilgili fiyat tarifelerini de görüşerek karara bağladı. Kültür merkezinin Trabzon’umuza hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.    

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler