Haluk Pekşen: Söylediklerim açık hakaret yok

CHP Trabzon milletvekili adayı Avukat Haluk Pekşen, şahsıyla ilgili bazı gazete ve internet sitelerinde çıkan haberlere tepki gösterdi.Bazı gazete ve internet sitelerinde, imamlara hakaret ettiği şeklinde çıkan haberleri değerlendiren Haluk Pekşen, Vakfık

Haluk Pekşen: Söylediklerim açık hakaret yok

CHP Trabzon milletvekili adayı Avukat Haluk Pekşen, şahsıyla ilgili bazı gazete ve internet sitelerinde çıkan haberlere tepki gösterdi.

Bazı gazete ve internet sitelerinde, imamlara hakaret ettiği şeklinde çıkan haberleri değerlendiren Haluk Pekşen, Vakfıkebir ilçesindeki konuşmasında tepkisinin tamamen (Daha önce de sık sık tekrarlandığı üzere) belediye hoparlöründen yapılan kasıtlı anonslara olduğunu kaydetti. Pekşen, “Benim orada konuşmam açık. Tepkim her gittiğimiz mitingde konuşmaya başlamamızla AK Parti’li belediye hoparlörlerinden anonsların başlatılmasına ve de yurt dışında sahte oy kullanmak isterken yakalanarak hakkında tutanak düzenlenen imamadır. Konuşmamı çarpıtarak veya bir kısmını alıp bir kısmını çıkararak, böyle alçakça oyunların içine girenlerin yakasına yapışmasını bilirim. İyi izlenirse konuşmamda, ‘kutsal dinimize saygımdan dolayı 2 dakika susup dinliyoruz’ diyorum. Söylediklerim açık tek kelime hakaret yoktur” dedi.

Pekşen bu tür haberleri yapan gazete ve internet siteleri hakkında da gerekli yasal işlemleri başlattıklarını belirterek, suç duyurusunda bulunduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel