"Halkımız istikrardan yana"

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Muhammet Balta seçim çalışmalarını Trabzon’un Vakfıkebir, Şalpazarı ve Çarşıbaşı ilçelerinde sürdürdü.AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Muhammet Balta, ilk olarak Vakfıkebir’de Küçük Sanayi Sitesini ziyaret ederek san

"Halkımız istikrardan yana"

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Muhammet Balta seçim çalışmalarını Trabzon’un Vakfıkebir, Şalpazarı ve Çarşıbaşı ilçelerinde sürdürdü.

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Muhammet Balta, ilk olarak Vakfıkebir’de Küçük Sanayi Sitesini ziyaret ederek sanayi esnafıyla bir araya geldi. Daha sonra Partisinin Şalpazarı mitingine giden Balta, akşam saatlerinde ise Çarşıbaşı festivaline katıldı. Burada büyük bir coşku ile tezahüratlar eşliğinde karşılanan Balta partililerle kemençe eşliğinde horon oynadı. Gördüğü ilgi karşısında duygulu anlarda yaşayan Balta şenliklerinde hemşerileriyle buluşmaktan mutluluk duyduğunu belirterek “Çarşıbaşı bizim için her zaman farklı olmuştur. Sizler birlikte olmak çok güzeldi. Bana çok büyük bir güç verdiniz. Sizlerle birlikte çalışmak beni dinlendiriyor. Tüm teşkilat mensuplarıma şunu söylemek istiyorum. Dualarınızı bizden esirgemeyin. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada sizlerle birlikte bu yolda yürüyeceğiz. Bu bizler için bir şereftir, bir onurdur. Başta ilçe başkanımız ve yönetimine, belediye başkanımıza, kadın ve gençlik kollarımıza, tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun. Buradaki tabloyu gördükten sonra Çarşıbaşı kararını istikrardan yana verdi diyorum.

Sokakta yürüdüğümüzde vatandaşlarımızı milletimizi, 13 yıldır ülkeyi yöneten bir partinin mensubu olarak, sokaklarda rahatlıkla yürüyebiliyorsak, milletin sevgisini, sempatisini hala kazanıp, bizlere karşı güven varsa, AK Parti'nin kafasında Trabzon'da ki projelerin çözümünde yine AK Parti'yi görmesinden mutlu oluyoruz. Sokakta farklı siyasi partideki insanlar bile iyi ki müracaat ettiniz, bu işleri siz yapacaksınız diyor. STÖ'ler farklı siyasi görüşler olsa da biz 13 yıldır istikrar görüyoruz ve bu istikrarın bozulmasını istemiyoruz diyor. Bu çok önemlidir. Milletimizin desteği devam ettiği sürece sıkıntıların tümünü birer birer aşacağız. İnşallah bu birlik ve beraberliğimiz devam ettiği sürece ilerlemeye de devam edeceğiz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel