"Halkımın hizmetkarı olacağım"

Ak Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Erdem Sürmen, haber61.net'i ziyaret etti.Sürmen, siyasete 2001 yılında Ak Parti Sürmene Gençlik Kolları kurucu il başkanı gibi önemli bir görevle başladığını belirterek, "2007 yılında AK Parti Trabzon İl Gençlik Ko

"Halkımın hizmetkarı olacağım"

Ak Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Erdem Sürmen, haber61.net'i ziyaret etti.

Sürmen, siyasete 2001 yılında Ak Parti Sürmene Gençlik Kolları kurucu il başkanı gibi önemli bir görevle başladığını belirterek, "2007 yılında AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanlığı, devamında ise AK Parti Gençlik Kolları MKYK Üyeliği ve AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcılığı görevlerini yaptım. Gençlik kollarında yaş haddimin dolması ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda danışmanlık görevinde bulundum. Ülkemiz için çok önem arz eden 2015 Haziran seçimlerinde Ak Parti Trabzon'dan aday adaylığımı açıklayarak yola çıktık." dedi.

dsc_0085.jpg

Siyasette gençlerinde daha çok yer alması gerektiğini belirten Sürmen  "Cumhurbaşkanımızın Başbakanlığı görev süresince gençliğe çok büyük önem verdi. Yine Başbakanımız Ahmet Davutoğlu da genç siyasetçilere önem veriyor, Türkiye siyasetinde gençlerin mutlaka yer almasını istiyor. Ben de bu konuda çok heyecanlı birisiyim. Siyasetin mutfağında yetiştim. Dünya lideri Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın döneminde Gençlik Kolları Genel Başkan yardımcılığı döneminde 81 ili karış karış gezdik. Her şey den önemlisi de Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ile çalışma şerefi ve onurunu yaşadım. Trabzon milliyetçisi bir kişi olarak  şimdi de Trabzon Milletvekili aday adayı oldum. Trabzon Milletvekili olduğum taktirde gecemi gündüzüme katarak halkımızın hizmetkarı olacağım " diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kutlu yürüyüşüne katkı sağlamanın boyunlarının bir borcu olduğunu ifade eden Sürmen "Güçlü Türkiye’nin inşasına katkıda bulunmak yola çıktık. “7 Haziran seçimleri güçlü bir Türkiye, Başkanlık sistemi ve yeni anayasa için çok büyük bir öneme sahip. Bizler bir yerlere gelmek, makam mevki sahibi olmak için değil, bu şehre bu ülkeye hizmet etmek için her zaman göreve hazır olduğumuzu, Trabzon’un refahı Türkiye’nin bekası için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da elimizi taşın altına sokacağımızı ifade etmek istiyorum. Güçlü Trabzon Güçlü Türkiye sloganı ve Erdemli Siyaset anlayışıyla 2015 yılında AK Parti Kadrolarından milletvekili olmayı Allah nasip ederse halkımız adına Trabzon’umuz adına, ülkemiz adına en iyi hizmetleri verme gayreti içinde olacağız" dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler