Halil İbrahim Ertekin, Trabzon'a veda etti!

Haber61.net – Haber Servisi – Trabzon’da vali yardımcısı olarak görev yapan Halil İbrahim Ertekin, son kararname ile birlikte Uşak iline vali yardımcısı olarak tayin edildi. Dün akşam  Ortahisar İlçesi Çamlık Mevkiinde bulunan Lokma Tatlıda; Trabzon Valil

Halil İbrahim Ertekin, Trabzon'a veda etti!

Haber61.net – Haber Servisi – Trabzon’da vali yardımcısı olarak görev yapan Halil İbrahim Ertekin, son kararname ile birlikte Uşak iline vali yardımcısı olarak tayin edildi. Dün akşam  Ortahisar İlçesi Çamlık Mevkiinde bulunan Lokma Tatlıda; Trabzon Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyeti tarafından veda yemeği düzenlendi. Yemekte bir konuşma yapan Ertekin, “ Trabzon’dan ayrılırken yöre halkı için adını koyamadığım büyük bir sevgi yaşadım. Buranın eşsiz lezzeti Köfte ve balığı asla unutmayacağım. Aslında Trabzon insanına hırcın derler fakat sakin ve duyarlı oldukları birkez daha söyleyeceğim. Çünkü Trabzon insanı sinirlenince onları 5 dakika dinlerseniz kime sinirlendiğini anlar ve konusu bitince sorunu çözdüğünüzü fark edersiniz. Benim her zamanki yapım insanları dinlemek onlara yardımcı olmak ve sorunsuz şekilde hizmet etmektir.

Vakıf hizmetlerimiz bu zamana kadar ekip ruhu ile sistemli çalışmamızdan dolayı muhtaç insanlara en güzel hizmeti verdik ve bundan sonrada verileceğine inanıyorum.”dedi. Vali yardımcısı Ertekin sözlerinin sonunda, “ Kararname açıklandığında sanıyorum ki bana sürekli  “Bizim uşak” deniliyordu. Sonunda Uşak’a tayinim çıktı.”esprisini yaptı. Ertekin, Trabzon Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyetine teşekkür ederek konuşmasını sona erdirdi. Bizde Haber61 olarak Ertekin’e yeni görev yerinde başarılar diliyoruz. 

vali-ertekin.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel