Hakkımızı aramayı sürdüreceğiz

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu bu yıl 3.'sü düzenlenecek olan Liseler Arası Tiyatro Festivali münasebetiyle Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç ve okul müdürleri ile belediye binasında basın toplantısı düzenledi.Trabz

Hakkımızı aramayı sürdüreceğiz

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu bu yıl 3.'sü düzenlenecek olan Liseler Arası Tiyatro Festivali münasebetiyle Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç ve okul müdürleri ile belediye binasında basın toplantısı düzenledi.

Trabzon Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç toplantıda yaptığı konuşmada okullarda öğrencilerin öğrenimleri ile meşgul olurken bir yandanda onların sosyal faliyetlerin içinde olmalarını da sağlamaya çalıştıklarını belirterek "yeteneklerini geliştirebilmek adınada onları yetiştirmeye çalışıyıruz. bunu biz bir görev adlediyoruz. bunu başarabilmek içinde yerel yönetimlerdende destek bekliyoruz. Başkanımızın da bize çok destek verdiğinide bütün samimiyetimizle belirtmek istiyoruz. bu faliyetlerimizi valiliğimizin mahiyetinde yapıyoruz. 11 okulumuz ile çok değerli öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle bu etkinlikleri düzenliyoruz.bunu biz önemli bir rehberlik faaliyeti olarakta görüyoruz. çocuklarımızın gençlerimizin eğitimine katkı sağlayan bu faaliyetimizin güzelliklerle başlamasını ve sonlanmasını diliyoruz. Bütün halkımızı da yapacağımız oyunlarda bizi yanlız nbırakmamalarını istiyoruz" dedi.

 

Başkan Gümrükçüoğlu "yapılacak olan bu tiyatro festivali bizim için çok önemli bir faaliyet. Halkımızın bu önemli etkimliğe katılımını bekliyoruz. gençlerimiz bize yeteneklerini gösterecekler. Valiliğimizin himayasinde yaptığımız bu etkinlikte Trabzon'un sanatsal yönüyle nasıl büyük bir şehir olduğunu göstermek istiyoruz. Herkesi bu festivale bekliyoruz" dedi.

 

TRABZONSPOR KONGRESİ

Başkan Gümrükçüoğlu sorulan bir sotu üzerine Trabzonspor'un geçtiği kongre süreci ile ilgili şunları söyledi; "Bize göre geçmişteki bütün belediye başkanları biz ve bizden sonra gelecek olanların da böyle olacağını ümit ediyoruz. Trabzonspor'umuz bizi şehrimizi en iyi şekilde tanıtan önemli bir değerimiz. Biz yönetimleri, futbolcularımızı, çalıştırıcılarımızı bir bütün olarak görmek istiyoruz. Kulübümüzü futbolcularımızı iyi günde kötü günde de destekliyoruz. Yaşanan bu süreçte de elimizden eldiği kadar desteklerimizi veriyoruz. Maçlara ilgi ve katkıda bulunmak olsun, bilbordların kullanımı olsun sürekli destek verdik. Bizim yaptığımız bir belediyenin yapması gereken şeylerdir. Biz her zaman kulübümüzün yanında olmaya devam edeceğiz. Yerel yönetim olarak hangi yönetim hangi teknik heyet hangi futbolcular olursa olsun biz kucaklamaya devam edeceğiz. Yapılacak olan yönetimsel çalışmalar hayırlı olsun. Trabzon halkının temsilcisi olarak 2010-2011sezonunun şampiyonunun Trabzonspor olduğunu herkesin bildiğini tekrar hatırlatmak istiyoruz. Bu konudaki hakımızı hiç bir zaman bırakmayacağız" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel