Hakim Kurtoğlu’nun acı günü

Trabzon İkinci Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi ve Ağır Ceza Üyesi Mazlum Kurtoğlu, babası Ramis Kurtoğlu’nu ebediyete uğurladı. Yüzlerce seveni soğuk, sis ve yağış altında onu yalnız bırakmadı. Hatiplerin duası ise herkesi duygulandırdı: İnşallah bizler de b

Hakim Kurtoğlu’nun acı günü

Trabzon İkinci Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi ve Ağır Ceza Üyesi Mazlum Kurtoğlu, babası Ramis Kurtoğlu’nu ebediyete uğurladı. Yüzlerce seveni soğuk, sis ve yağış altında onu yalnız bırakmadı. Hatiplerin duası ise herkesi duygulandırdı: İnşallah bizler de böyle büyük kalabalıklarca uğurlanırız”

MİLLETVEKİLİ DE GELDİ

Geçirdiği rahatsızlığının ardından hayata gözlerini yuman Hakim Mazlum Kurtoğlu’nun babası Ramis Kurtoğlu (79) Trabzon Merkeze bağlı Uğurlu köyündeki Merkez Camiinde kılınan cenaze namazının ardından defnedildi. Havanın soğuk ve yağışlı olduğu Uğurlu’da öğle saatlerinde çöken yoğun sis, görüş mesafesinin 15 metreye kadar düşmesine yol açtı. Yeni yapılmakta olan Merkez Camiinde kılınan öğle namazında aşırı kalabalık nedeniyle 4 müezzin birden görev yaptı. Cenaze töreninde yakınları, çalışma arkadaşları ve sevenleri hakim Mazlum Kurtoğlu’nu yalnız bırakmadı. CHP Trabzon Milletvekili M.Volkan Canalioğlu, il başkanı Yavuz Karan ve diğer partililer ile iş çevresinden çok sayıda seveni Kurtoğlu’nun yanında yer aldı.

KUL YALNIZ BIRAKMADI

Başta Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Adem Kul olmak üzere, Kurtoğlu’nun mesai arkadaşları, hakimler, savcılar ve adliye çalışanları ise iki gün boyunca Mazlum Hakim’in yanında olarak kendisini teskin etti. Cenaze töreninde de hakim ve savcılar birlikte saf tuttu. 6 çocuğun en büyüğü olan Hakim Mazlum Kurtoğlu, yoğun yağış altındaki cenaze töreninde kendilerini yalnız bırakmayan sevenlerine teşekkür etti. CHP Milletvekili Canalioğlu da bu gibi günlerde bir araya gelmenin diğer zamanlardan çok daha önemli ve anlamlı olduğuna vurgu yaptı. 79 yaşında hayatını yitiren Ramis Kurtoğlu, emekli çiftçiydi ve Merkez Uğurlu köyünde yaşıyordu. Ramis Kurtoğlu, kılınan cenaze namazının ardından aynı yerdeki aile kabristanlığına defnedildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler