"Haçkalı Baba'yı Anma Merasimi"

Bu yıl 17'incisi yapılan törene, Ak Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, Düzköy Kaymakamı Ufuk Ozan Alibeyoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu

"Haçkalı Baba'yı Anma Merasimi"

Bu yıl 17'incisi yapılan törene, Ak Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, Düzköy Kaymakamı Ufuk Ozan Alibeyoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

11775466785002e415ea540485734724.jpg

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tören, Trabzon Belediyesi Mehter takımının verdiği konser ile devam etti.

Gümrükçüoğlu, bütün insanları barış ve kardeşlik içinde buluşturmak istediklerini belirterek, "Buradaki ahlaki ve manevi merasimleri yapan ve bizlere güç veren sizlersiniz. Bugün burada yaptığımız anma merasimi bir başka güzelliği de beraberinde getirdi. Birlikteliğin, paylaşımın, kardeşliğin ayı olan Ramazan ayı arefesi günü tüm dünyaya barış ve kardeşlik mesajları veriyoruz. Ramazan ayı ekmeğimizi paylaşmanın ayıdır. Bu vesile ile tüm Müslümanların Ramazan ayını tebrik ediyorum" diye konuştu.

 

15480652465002e4164185a624217727.jpg

Konuşmaların ardından davetlilere pilav ve ayran ikram edildi.

Anma töreni, Grup Hicaz'ın tasavvuf musikisi konseriyle sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler